AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor halı görmek

Kahve falında mor halı görmek

Kahve falında mor halı görmek inancının eksileceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor halı gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Kahve falında mor halı görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renkli halı görmek yeni fırsatlar sunulacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına işaret eder.

Kahve falında mor renk halı görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına yorulur.

Kahve falında gözü morarmış birini görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor meyve yemek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mor deniz görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında mor çorap görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor kaban görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, planların boşa gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir