AnaSayfa / Genel / Kahve falında halının üzerine çiş yapmak

Kahve falında halının üzerine çiş yapmak

Kahve falında halının üzerine çiş yapmak kazancını artıracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halının üzerine çiş yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet eddilebilirsiniz.

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halıya çiş yapmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında halıya çişini yapmak yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında halının üzerine çiş yapmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dışarıya çiş yapmak iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çiş yapmak dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize çiş yapmak iyilik ve güzellik bulacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında klozete çiş yapmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir