AnaSayfa / Genel / Kahve falında desenli halı görmek

Kahve falında desenli halı görmek

Kahve falında desenli halı görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında desenli halı gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirin.

Kahve falında desenli halı görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı desenli halı görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında desenli altın yüzük görmek huzurunun yerinde olacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında desen görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında desen çizmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Kahve falında çiçek desenli elbise giymek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek deseni görmek daha temkinli ve garantici olacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine alamet eder.

Kahve falında desenli tabak görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir