AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı saçağı görmek

Kahve falında halı saçağı görmek

Kahve falında halı saçağı görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı saçağı gördüyseniz:

  • İletişime geçeceğiniz kişiler veya çıkacağınız seyahatler yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında halı saçağı görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçak görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında buz saçağı görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine alamet eder.

Kahve falında halı yapmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı halı almak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivene halı sermek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpüklü halı silmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına işarettir.

Kahve falında halı kesmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir