AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ tepesine çıkmak

Kahve falında dağ tepesine çıkmak

Kahve falında dağ tepesine çıkmak kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, atılan adımların zarar vereceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağ tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • İşyerinizde çok güvendiğiniz arkadaşlarınızdan biri sizde hayalkırıklığı yaratabilir.

Kahve falında karlı dağın tepesine çıkmak beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, geçim derdinin biteceğine inanılır.

Kahve falında bir dağın tepesine çıkmak çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında dağ tepe çıkmak annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına yorulur.

Kahve falında dağ tepesine çıkmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine alamet eder.

Kahve falında dağa tepeye çıkmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet eder.

Kahve falında tepe dağ görmek tatsızlıklar çıkacağına, içini açmaya karar vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir