AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekler arasında olmak

Kahve falında çiçekler arasında olmak

Kahve falında çiçekler arasında olmak doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, belalı insanlara denk geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine alamet eder.

Kahve falında çiçekler arasında olmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, şansınızı akıllıca kullanmalısınız.

Kahve falında çiçekler arasında olmak aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işarettir.

Kahve falında çiçekler arasında koşmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında çiçeklerin arasında koşmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçeklerin arasında görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekler arasında yürümek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık arasında yürümek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında dağların arasında kalmak biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvar arasından geçmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir