AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeklerin arasında görmek

Kahve falında çiçeklerin arasında görmek

Kahve falında çiçeklerin arasında görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, önemli bir makama terfi alacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında çiçeklerin arasında gördüyseniz:

  • Kendi cinsinizden arkadaşlarınız bazı sırlarınızı ihtiyatsızca ortaya dökebilirler.

Kahve falında çiçekler arasında yürümek mutlu günler yaşanacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekler arasında olmak kişinin hayat sevincinin artacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına delalet eder.

Kahve falında çiçeklerin arasında koşmak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çiçekler arasında koşmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında çiçeklerin arasında görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına rivayet eder.

Kahve falında iki kisinin arasinda kalmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında ekmek arası tatlı görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde dalgaların arasında kalmak nimetin ve kazancın artacağına, yeni kısmetlere nail olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir