AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekler arasında koşmak

Kahve falında çiçekler arasında koşmak

Kahve falında çiçekler arasında koşmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, zor bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçekler arasında koşmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız veya yakın çevreden birisiyle yaşayabileceğiniz duygusal bir problem nedeniyle, bir daha geriye dönüp bakmayacağınız bir hamle yapmanız gerekebilir.

Kahve falında çiçeklerin arasında koşmak günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçekler arasında koşmak çok rahat bir döneme gireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına inanılır.

Kahve falında ağaçlar arasında koşmak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, ancak yılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillikler arasında koşmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçekler arasında yürümek büyük başarılar kazanacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçeklerin arasında görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçekler arasında olmak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek tarlasında koşmak kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir