AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağların arasında kalmak

Kahve falında dağların arasında kalmak

Kahve falında dağların arasında kalmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, daha fazla para kazanacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında dağların arasında kalmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden tepki vermeyin.

Kahve falında dağların arasında kalmak dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, büyük borçların altında ezileceğine alamet eder.

Kahve falında iki dağ arasında kalmak işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında iki dağ arasında olmak düzeninin yeniden sağlanacağına, emeklerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağların arasında yürümek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında dağların arasında deniz görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki dağ arasından geçmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında ineklerin arasında kalmak emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında kavganın arasında kalmak büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir