AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeklerin arasında koşmak

Kahve falında çiçeklerin arasında koşmak

Kahve falında çiçeklerin arasında koşmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçeklerin arasında koşmak gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş, askıda kalmış veya problemli olan bazı konular iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Kahve falında çiçekler arasında koşmak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçeklerin arasında koşmak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçlar arasında koşmak çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillikler arasında koşmak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çiçekler arasında yürümek rakiplerini arkasında bırakacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çiçekler arasında olmak kucaklaşacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçeklerin arasında görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek tarlasında koşmak hayat içinde çok rahat edeceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir