AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık arasında yürümek

Kahve falında kalabalık arasında yürümek

Kahve falında kalabalık arasında yürümek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalık arasında yürümek gördüyseniz:

  • Sağlık şartlarına dikkat etseniz bile korunmaya fazla önem vermiyorsunuz.

Kahve falında kalabalık arasında yürümek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına delalettir.

Kahve falında kalabalık arasında kalmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalığın arasından geçmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçlar arasında yürümek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşilliklerin arasında yürümek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikenlerin arasında yürümek makam ve söz sahibi olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ara sokaklarda yürümek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçların arasında yürümek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, her şeyin yenileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir