AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekler arasında yürümek

Kahve falında çiçekler arasında yürümek

Kahve falında çiçekler arasında yürümek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, iyi bir kariyer edineceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret eder.

Kahve falında çiçekler arasında yürümek gördüyseniz:

  • İş birliği yapılması gereken, ortaklık ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda konuyu ilgilendiren kişilerle konuşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında çiçekler arasında yürümek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında dikenlerin arasında yürümek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağların arasında yürümek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanların arasında yürümek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ara sokaklarda yürümek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kalabalık arasında yürümek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçlar arasında yürümek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşilliklerin arasında yürümek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir