AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tarlada koşmak

Kahve falında yeşil tarlada koşmak

Kahve falında yeşil tarlada koşmak maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, azalacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, zorlukların geride kalacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil tarlada koşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızın ya da ulaşmak istediğiniz hayallerin özel yaşamınızdan etkilenmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında yeşil buğday tarlasında koşmak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tarlada koşmak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında buğday tarlasında koşmak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında mısır tarlasında koşmak verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada koşmak mesleğinde çok başarılı olacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında tarla koşmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, kolaylık sağlayacağına işarettir.

Kahve falında çiçek tarlasında koşmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasında koşmak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir