AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla koşmak

Kahve falında tarla koşmak

Kahve falında tarla koşmak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, girişimlerde bulunacağına, yardımcı olmayacağına yorulur.

Kahve falında tarla koşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında yeşil buğday tarlasında koşmak işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında tarlada koşmak rahatının bozulacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Kahve falında tarla koşmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekin tarlasında koşmak sorunlarının yakında biteceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına yorulur.

Kahve falında buğday tarlasında koşmak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil tarlada koşmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasında koşmak başarı ve zenginlik getireceğine, rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek tarlasında koşmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir