AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday tarlasında koşmak

Kahve falında buğday tarlasında koşmak

Kahve falında buğday tarlasında koşmak eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday tarlasında koşmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza karışan kişiler olabilir.

Kahve falında buğday tarlasında koşmak bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil buğday tarlasında koşmak dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında buğday tarlasında dolaşmak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biçilmiş buğday tarlası görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday tarlası sulamak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında olgunlaşmış buğday tarlası görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına delalet eder.

Kahve falında başaklı buğday tarlası görmek her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında hasat edilmiş buğday tarlası görmek güzel günlerin geleceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir