AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil buğday tarlasında koşmak

Kahve falında yeşil buğday tarlasında koşmak

Kahve falında yeşil buğday tarlasında koşmak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil buğday tarlasında koşmak gördüyseniz:

  • Bir sosyal etkinliğe katılabilir, insanlarla güzel konuşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil buğday tarlasında koşmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında buğday tarlasında koşmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, depresyona gireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil buğday tarla görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil buğday tarlası görmek karalar bağlayacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tarlada koşmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Kahve falında biçilmiş buğday tarlası görmek kısmetlerin çoğalacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı buğday tarlası görmek yolunun açılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir