AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada koşmak

Kahve falında tarlada koşmak

Kahve falında tarlada koşmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hayat boyu çok sevileceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, hırsızlık yapacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada koşmak gördüyseniz:

  • Kibarca içinde yer almazsınız olur biter, kendinize sorun etmeyin.

Kahve falında ekin tarlasında koşmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada koşmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil tarlada koşmak daima ona hürmet göstereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında çiçek tarlasında koşmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına alamet eder.

Kahve falında tarla koşmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, evlatlarının hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasında koşmak ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında buğday tarlasında koşmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil buğday tarlasında koşmak aydınlık bir yola çıkılacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir