AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır tarlasında koşmak

Kahve falında mısır tarlasında koşmak

Kahve falında mısır tarlasında koşmak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mısır tarlasında koşmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde olan bitene dikkatle yaklaşmak gerekiyor.

Kahve falında mısır tarlasında koşmak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında mısır tarlasında mısır toplamak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasında olmak İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlası görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır tarlasından mısır toplamak hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlası sulamak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında kendini mısır tarlasında görmek fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir