AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek taç görmek

Kahve falında çiçek taç görmek

Kahve falında çiçek taç görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, hastalıkların uzak duracağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında çiçek taç gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişi ya da durumlardan uzak kalmalı, şüpheli kişi veya işlere olumsuz yanıt vermekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında çiçeklerden taç görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işaret eder.

Kahve falında çiçekten taç takmak imkânların çok daha iyi olacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında başında çiçekten taç görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, zorluklarla boğuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçekli taç görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında çiçek taç görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak çocuklarının fazla olacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında çiçekten taç görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine işarettir.

Kahve falında çiçekli taç takmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir