AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekten taç takmak

Kahve falında çiçekten taç takmak

Kahve falında çiçekten taç takmak şansının da açık olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına işarettir.

Kahve falında çiçekten taç takmak gördüyseniz:

  • Sizinle hiç bir ilişkisi olmasa bile çevrenizdeki kimseler yüzünden bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçekli taç takmak planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında çiçekten taç takmak eline geçen gelirin de çoğalacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Kahve falında çiçeklerden taç görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında çiçekli taç görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başında çiçekten taç görmek atılan adımların zarar vereceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çiçekli taç görmek rızkında ve malından olacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçekten taç görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir