AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli taç görmek

Kahve falında çiçekli taç görmek

Kahve falında çiçekli taç görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli taç gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden gelmekte veya hata, eksik ya da yanlışları düzeltmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çiçeklerden taç görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine delalet eder.

Kahve falında çiçekten taç takmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak çok kötü günler geçireceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçekten taç görmek belli bir kazanç elde edileceğine, her şeyin gönlünce olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçekli taç görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine alamet eder.

Kahve falında çiçekli taç takmak çalışkan bir kişi olunacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çiçekli taç görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başında çiçekten taç görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir