AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli taç takmak

Kahve falında çiçekli taç takmak

Kahve falında çiçekli taç takmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli taç takmak gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir, herşeyi açıkça konuşarak daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kahve falında çiçekli taç takmak dertlerin günden güne artacağına, hastalıklarının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, kazancının hiç azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekten taç takmak hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında çiçek taç görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında çiçekli taç görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında başında çiçekten taç görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çiçekli taç görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçeklerden taç görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir