AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekten taç görmek

Kahve falında çiçekten taç görmek

Kahve falında çiçekten taç görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, haksızlıklara uğranılacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, hobilerine eğileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçekten taç gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, kariyerinizi veya sosyal yaşamınızla ilgili bir konuyu açıklığa kavuşturmanız gerekiyor ya da gerekebilir.

Kahve falında çiçekli taç takmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başında çiçekten taç görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, planlarının işe yarayacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçekten taç görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çiçekli taç görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına inanılır.

Kahve falında çiçek taç görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında çiçekten taç takmak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçekli taç görmek günlerinin güzelleşeceğine, servet sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir