AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında çiçekten taç görmek

Kahve falında başında çiçekten taç görmek

Kahve falında başında çiçekten taç görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında başında çiçekten taç gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı değiştirmeniz veya mevcut durumunuzu yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında başında çiçekten taç görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına inanılır.

Kahve falında başına yeşil taç takmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına işarettir.

Kahve falında başına gelin tacı takmak tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına işarettir.

Kahve falında başına taç takmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında başa taç takmak sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında başına taç giymek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başında tacı olmak borçların sonlandırılacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir