AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeklerden taç görmek

Kahve falında çiçeklerden taç görmek

Kahve falında çiçeklerden taç görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında çiçeklerden taç gördüyseniz:

  • Bir teklifiniz reddedilebilir.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, umutsuzluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başında çiçekten taç görmek dinden çıkacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçekten taç görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, evlerin ayrılacağına işarettir.

Kahve falında çiçekten taç takmak yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında çiçekli taç takmak uğursuzlukların kol gezeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında çiçekli taç görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çiçekli taç görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçeklerden taç görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, son model arabaya sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir