AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına çiçekten taç takmak

Kahve falında başına çiçekten taç takmak

Kahve falında başına çiçekten taç takmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, rızkının artacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak gördüyseniz:

  • Sıkıştığınız anda ise gevşeyip sakin kafayla düşünmeye çalışın.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak rahat bir dönem yaşanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başında çiçekten taç görmek büyük bir aşk yaşayacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında başına yeşil taç takmak sıkıntıların büyüyeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına taç takmak bol para kazanacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında başına gelin tacı takmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başa taç takmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, işlerini boşvereceğine delalettir.

Kahve falında çiçekli taç takmak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında çiçekten taç takmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, huzurun kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir