AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek saksı görmek

Kahve falında çiçek saksı görmek

Kahve falında çiçek saksı görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına delalettir.

Kahve falında çiçek saksı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya başka birisi sizi ani kararlar almak zorunda bırakabilir.

Kahve falında saksıda mor çiçek görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksı çiçekler görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil saksıda çiçek görmek sorunlarını bitireceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde saksıda çiçek görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine delalettir.

Kahve falında saksıda çiçek hediye almak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir