AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde saksıda çiçek görmek

Kahve falında evde saksıda çiçek görmek

Kahve falında evde saksıda çiçek görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında evde saksıda çiçek gördüyseniz:

  • Resmi evraklarla veya hukuki konularla ilgili gelişmeler sizin yararınıza bir hal alabilir.

Kahve falında evde saksıda çiçek görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke inanılır.

Kahve falında saksıda çiçek yetiştirmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıyla çiçek almak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine yorulur.

Kahve falında saksıda açan çiçek görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında saksıda çiçek açtığını görmek çok daha büyük işlere gireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında saksı çiçeği görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıda yeşil çiçekler görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıdaki çiçekleri sulamak aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir