AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil saksıda çiçek görmek

Kahve falında yeşil saksıda çiçek görmek

Kahve falında yeşil saksıda çiçek görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, musibetlerin yaşanacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, kar sağlayacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil saksıda çiçek gördüyseniz:

  • Belli ilişki veya iş birliklerinizde de, benzer şekilde yararlı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında saksıda yeşil çiçekler görmek sıhhat ve moral bulacağına, anne baba ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek geçim derdinin kalmayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına alamet eder.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek almak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına yorulur.

Kahve falında saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil saksıda çiçek görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, hanesinin bollukla dolacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil saksı çiçekleri görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, güzel ameller işleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir