AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, hayırlı işe, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksı toprak görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında saksıda toprak görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında saksıya toprak doldurmak çok iyi kazançlar elde edileceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına işaret eder.

Kahve falında saksının toprağını değiştirmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksının içinde toprak görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında içi toprak dolu saksı görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak saksı görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir