AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek

Kahve falında saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek

Kahve falında saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, güzel huylarını terk edeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıda yeşil yapraklı çiçek gördüyseniz:

  • Lükse aşırı düşkünlük göstermeniz hesapta olmayan maddi kayıplara sebep olabilir.Şansınıza fazla güvenmek sizi yanıltabilir.

Kahve falında saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek dertlerine derman bulacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, fakirlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil yaprak görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına inanılır.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalet eder.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil çiçekler görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil saksı çiçeği görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek almak hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir