AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda yeşil çiçek görmek

Kahve falında saksıda yeşil çiçek görmek

Kahve falında saksıda yeşil çiçek görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden nasıl geleceğinizi anlayamayabilirsiniz.

Kahve falında yeşil saksı çiçeği görmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına inanılır.

Kahve falında saksıda yeşil çiçekler görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil saksıda çiçek görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kalp kırmaya alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek almak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil saksı çiçekleri görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir