AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksı çiçekler görmek

Kahve falında saksı çiçekler görmek

Kahve falında saksı çiçekler görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksı çiçekler gördüyseniz:

  • Güvensizlikleriniz nedeniyle önemsediğiniz bir kişiyi zor durumda bırakabilirsiniz.

Kahve falında saksılı çiçek görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında çiçek saksı görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında saksıyla çiçek almak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, ekmek kapılarının kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksı çiçekler görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında saksıda çiçek çalmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalettir.

Kahve falında saksılara çiçek dikmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına işarettir.

Kahve falında saksıda çiçek satın almak kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, bol rızık sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda bir sürü çiçek görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir