AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda çiçek hediye almak

Kahve falında saksıda çiçek hediye almak

Kahve falında saksıda çiçek hediye almak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, zorlukların giderileceğine, kararlar alacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine delalettir.

Kahve falında saksıda çiçek hediye almak gördüyseniz:

  • Ateşle ilgili şeylerden gelebilecek tehlikelere açıksınız.

Kahve falında saksı çiçeği hediye almak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek hediye etmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda çiçek hediye almak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, sağlam bir kariyer edineceğine yorulur.

Kahve falında saksıya çiçek ekmek görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksılı çiçek görmek bazı girişimlerde bulunacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında saksıdan çiçek koparmak anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, tatsızlıkların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş çiçek saksısı görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek saksısı değiştirmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir