AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda mor çiçek görmek

Kahve falında saksıda mor çiçek görmek

Kahve falında saksıda mor çiçek görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda mor çiçek gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanamamak sorun yaratabilir.

Kahve falında saksıda mor çiçek görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda mor menekşe görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil saksıda çiçek görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında saksı çiçek dikmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında çiçek saksısı değiştirmek sayılacağına ve sevileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksıdaki çiçekleri sulamak bilgilerle donanacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda canlı çiçek görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında saksıda kurumuş çiçek görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir