AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek koymak

Kahve falında çiçek koymak

Kahve falında çiçek koymak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına inanılır.

Kahve falında çiçek koymak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda duygusal problemler ortaya çıkabilir.

Kahve falında çiçeği suya koymak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya çiçek koymak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine işarettir.

Kahve falında mezarlığa çiçek koymak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlara çiçek koymak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çiçeğe toprak koymak sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine işarettir.

Kahve falında çiçekleri vazoya koymak ancak daha sonra sorunların aşılacağına, bereketli işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında vazoya çiçek koymak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek koymak lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir