AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya çiçek koymak

Kahve falında suya çiçek koymak

Kahve falında suya çiçek koymak beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında suya çiçek koymak gördüyseniz:

  • Ani kararlar veya acele hareketler kayıplara neden olabilir.

Kahve falında suya çiçek koymak çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçeği suya koymak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlara çiçek koymak ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçeğe toprak koymak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında vazoya çiçek koymak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında çiçekleri vazoya koymak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, işlerin de hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığa çiçek koymak yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, para sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek koymak ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir