AnaSayfa / Genel / Kahve falında vazoya çiçek koymak

Kahve falında vazoya çiçek koymak

Kahve falında vazoya çiçek koymak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına rivayet etmektedir.

Kahve falında vazoya çiçek koymak gördüyseniz:

  • Size katkısı olacak kişilerle iş birliği yapmanız karlı girişimler anlamına gelebilir.

Kahve falında vazoya çiçek koymak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında çiçekleri vazoya koymak anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vazoya gül koymak moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek vazosu görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vazo içinde çiçek görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vazoda beyaz çiçek görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vazoda çiçek görmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vazoda çiçekler görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir