AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeğe toprak koymak

Kahve falında çiçeğe toprak koymak

Kahve falında çiçeğe toprak koymak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında çiçeğe toprak koymak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi tam anlamıyla ifade etmeniz gerekiyor, eksikler sizin için handikapa dönüşebilir.

Kahve falında çiçeğe toprak koymak sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında poşete toprak koymak işinin ehli olacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında saksıya toprak koymak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında vazoya çiçek koymak içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında mezarlığa çiçek koymak hayırlı bir kısmetle tanışacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında çiçeği suya koymak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlara çiçek koymak sermayesinin boşa gideceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında suya çiçek koymak rakiplerini gerisinde bırakacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir