AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeği suya koymak

Kahve falında çiçeği suya koymak

Kahve falında çiçeği suya koymak hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sıkıntı yaşanacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçeği suya koymak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz doğru düşünmenizi zorlaştırıyor olabilir.

Kahve falında çiçeği suya koymak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suya çiçek koymak Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında çiçeğe toprak koymak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlığa çiçek koymak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vazoya çiçek koymak konforlu ve rahat hale geleceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işarettir.

Kahve falında çiçekleri vazoya koymak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlara çiçek koymak sosyal hayatında da mutlu olacağına, büyük maddi kayıp verileceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek koymak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir