AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekleri vazoya koymak

Kahve falında çiçekleri vazoya koymak

Kahve falında çiçekleri vazoya koymak başarısız ve mutsuz olacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçekleri vazoya koymak gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik şekilde ilerlemesine kendinizi hazırlamalısınız.

Kahve falında çiçekleri vazoya koymak sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında vazoya çiçek koymak büyük bir projenin başına geçileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vazoya gül koymak özlem gidereceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçekli vazo görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında vazoda çiçekler görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vazoda beyaz çiçek görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işarettir.

Kahve falında cam vazoda çiçek görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında vazo içinde çiçek görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir