AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek fidanı almak

Kahve falında çiçek fidanı almak

Kahve falında çiçek fidanı almak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, haneye bereket geleceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek fidanı almak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Kahve falında çiçek fidanı görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek fidanı almak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çiçek fidanı dikmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında hurma fidanı dikmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında gül fidanları görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iğde fidanı görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çam fidanları görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında fidan kesmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, yılmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir