AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma fidanı dikmek

Kahve falında hurma fidanı dikmek

Kahve falında hurma fidanı dikmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hurma fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Yalan söylemeye eğilimlisiniz.

Kahve falında hurma fidanı dikmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç fidanı dikmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fidanı dikmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye alamet etmektedir.

Kahve falında asma fidanı dikmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında sebze fidanı dikmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeye fidan dikmek kişinin hayat sevincinin artacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında mezara fidan dikmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil fidan dikmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir