AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek fidanı dikmek

Kahve falında çiçek fidanı dikmek

Kahve falında çiçek fidanı dikmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında çiçek fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz, görevlerinizi yerine getirmemeniz veya sözlerinizde durmamanız durumunda eleştiri ya da şikayetlere maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında çiçek fidanı dikmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında armut fidanı dikmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çam fidani dikmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, övgü dolu sözler duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hurma fidanı dikmek borçların kolaylıkla kapanacağına, içini açmaya karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeye fidan dikmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fidanı dikmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında zeytin fidanı dikmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında marul fidanı dikmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir