AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam fidanları görmek

Kahve falında çam fidanları görmek

Kahve falında çam fidanları görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, başarılarının artacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında çam fidanları gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Kahve falında çam fidan görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çam fidanı almak asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çam fidanı görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çam fidanı sulamak sıkıntılarının geçeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında çam fidanları görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında küçük çam fidanları görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında çam fidani dikmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta çam ağacı görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir