AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde fidanı görmek

Kahve falında iğde fidanı görmek

Kahve falında iğde fidanı görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalettir.

Kahve falında iğde fidanı gördüyseniz:

  • Bazı konularda serzenişte bulunmak, onay vermemek veya tenkit etmek doğru olmayabilir.

Kahve falında iğde fidanı görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan iğde yemek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına alamet eder.

Kahve falında iğde toplamak yemek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, zararların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında iğde yediğini görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğde meyvesi görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında yeşil iğde görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında iğde çiçeği koklamak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir