AnaSayfa / Genel / Kahve falında fidan kesmek

Kahve falında fidan kesmek

Kahve falında fidan kesmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fidan kesmek gördüyseniz:

  • Farklı önerileri ya da teklifleri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında fidan kesmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek fidanı görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ceviz fidanı görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında meyve fidanı görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında meyva fidanı görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meyve fidanları görmek ters giden olayların düzeltileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının fidan diktiğini görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında kuru fidan dikmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir