AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek fidanı görmek

Kahve falında çiçek fidanı görmek

Kahve falında çiçek fidanı görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, zenginlik kazanacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, kurtuluşu bulacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine delalettir.

Kahve falında çiçek fidanı gördüyseniz:

  • Daha uygulanabilir konulara yönelmenizde fayda var.

Kahve falında çiçek fidanı dikmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına işaret eder.

Kahve falında çiçek fidanı almak maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında çiçek fidanı görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına işarettir.

Kahve falında fidanın yeşerdiğini görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında gül fidanı sulamak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine delalettir.

Kahve falında armut fidanı dikmek zor günlerin geride kalacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına delalettir.

Kahve falında üzüm fidanı görmek ne yapacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına delalet eder.

Kahve falında mezara fidan dikmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir