AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek dövmesi görmek

Kahve falında çiçek dövmesi görmek

Kahve falında çiçek dövmesi görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Kahve falında çiçek dövmesi gördüyseniz:

  • Etki yaratmanız gerekiyor.

Kahve falında çiçek dövmesi görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dövmeli kol görmek haklılığının anlaşılacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında dövme çorbası görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini dövmeli görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli dövme görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsüne dövme yaptırmak karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geçici dövme görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, gururlandıracak işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı dövme yaptırmak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir