AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövme çorbası görmek

Kahve falında dövme çorbası görmek

Kahve falında dövme çorbası görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, mevki edineceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dövme çorbası gördüyseniz:

  • İlişkiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında dövme çorbası görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil dövme yaptırmak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuduna dövme yaptırmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah dövme görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalpli dövme görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek dövmesi görmek ana baba sözü dinlemeye, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında başkasında dövme görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın dövmesini görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, işinin de hep yürüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir